دانستنی های بیزینس پلن با تاپ توجیهی

دانستنی های بیزینس پلن با تاپ توجیهی

دانستنی های بیزینس پلن با تاپ توجیهی

Blog Article

بخشهای مختلف را از هم جدا کنید تا پیدا کردن هر بخش راحتتر باشد

یک بوم ناب شامل نه بخش است که هر بخش از طرح حاوی اطلاعات و معیارهای با ارزشی برای جذب سرمایه گذاران است.

آیا قرار است طرحتان را برای سرمایهگذارها ارائه کنید؟ یا مدیران قسمتهای داخلی یا کارمندان؟

نقشه راه با نقاط عطفی بیان نمایید تا پیشرفت چشمگیری در طول مسیر داشته باشید.

خیلی مهم است که در این بخش از بیزینس پلن به روشهایی که باعث برتری شما از رقبا میشود هم اشاره کنید. همچنین مطمئن شوید برنامههایی که مینویسید با بودجه و برنامهریزیتان همخوانی دارند.

چطور بیزینس پلن بنویسیم؟ نحوه نگارش بیزینس پلن (مراحل نوشتن بیزینس پلن) به این بستگی دارد که برای چه هدفی مینویسیم؟ برای استفاده داخلی مثل سایت؟ برای ارائه جهت دریافت وام؟ برای مشارکت در یک کسب و کار دیگر یا...؟ برای نوشتن بیزینس پلن با هرکدام از این اهداف به یک برنامه کسب و کار مبنا نیاز دارید که در ادامه نحوه ی نوشتن آن را توضیح میدهیم.

اگر یک کسب و کار نوپا هستید یا درزمینه مالی تجربه کافی ندارید، حتما از یک مشاور مالی- حقوقی کمک بگیرید.

مجموعه اقداماتی که برای بازاریابی محصولتان انجام میدهید، باید در یک طرح مشخص و منسجم ارائه دهید. تمرکز شما بر چه قسمتی از بازار است؟ چگونه محصولتان را به مشتری معرفی میکنید؟ از چه محتواهایی استفاده میکنید؟ کمپین شما برای فروش چیست؟ از چه ابزارهایی برای تبلیغات استفاده میکنید؟ بهتر نمونه طرح توجیهی کسب و کار است جواب این سوالات را پیدا کنید.

برخی از شرکتها – بسته به نوع کسب و کارشان – ممکن است نیاز به جزئیات نیازهای موجودی خود، از جمله اطلاعات در مورد تامینکنندگان داشته باشند. برای شرکت های تولیدی، تمام جزئیات پردازش در بخش برنامه عملیاتی بیان شده است.

از طرفی با وجود بیزینس پلن توسط تاپ توجیهی خیلی راحتتر میتوانید درباره فراز و نشیبهای کسبوکارتان تصمیمگیری کنید.

پرسونای مخاطب شما به شما میگوید مشتری چگونه فکر میکند؟ چگونه به محصول شما احساس نیاز میکند و برای رفع آن نیاز چه مسیری را طی میکند تا به محصول شما برسد؟

تبلیغات بیش از حد ایده کسب و کار و پر کردن برنامه خود با موارد فوق العاده مانند داغ ترین و بهترین، حقانیت محصول یا خدمات شما را ثابت نمی کند.

گام بعدی این است که مشتریهای بالقوه و ایدهآل خود و اندازه واقعی بازار را مشخص کنید. بنابراین در این مرحله اطلاعات جمعیتشناسی مرتبط با بازار هدف را ارائه کنید:

رقبای شما چه کسانی هستند و چگونه می توانید خود را در بازار متمایز کنید؟

Report this page